Θα ήθελα να εγγραφώ ΑΜΕΣΑ ως Συνδρομητής Θα ήθελα να ενημερωθώ από κάποιον Ιατρικό Επισκέπτη Θα ήθελα να ενημερώνομαι ηλεκτρονικά από το FYD χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση Συστήστε μας στους Επαγγελματίες Υγείας που γνωρίζετε Σε ποιους Επαγγελματίες Υγείας απευθύνεται το FindYourDoctor.gr Προσφερόμενες υπηρεσίες για τους Επαγγελματίες Υγείας
Εγγραφείτε ως Μέλος Προσφερόμενες υπηρεσίες για Επισκέπτες & Χρήστες
Είστε επαγγελματίας υγείας; Εγγραφείτε ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Είστε χρήστης του FYD; Γινετε μέλος ΕΔΩ
Μάθετε περισσότερα
Login
Επιλέξτε γλώσσα
Επιλέξτε Κατηγορία Επαγγελματία ΥγείαςΠροσφερόμενες Υπηρεσίες

Παράλληλα με την ανάπτυξη του FindYourDoctor.gr στις επτά περιφέρειες, θα αναπτύσσεται το περιεχόμενο των ιστοχώρων αλλά και τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες και στους συνδρομητές.  Ποιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που τώρα είναι διαθέσιμες είναι οι παρακάτω:
    •    Τρία Συστήματα Αναζήτησης ώστε να καλύψει όλες τις δεξιότητες και ανάγκες. Τα συστήματα αυτά είναι:
        o    Σύνθετο, με έμφαση την κατηγορία του επαγγελματία υγείας (εμφανίζονται όλες οι κατηγορίες) και μια σειρά από άλλες παραμέτρους (γεωγραφική θέση, γλώσσα επικοινωνίας, διαθεσιμότητα, δημόσια και ιδιωτική ασφάλεια κοκ).
        o    Γρήγορο, με βάση την κατηγορία του επαγγελματία υγείας (με δαχτυλογράφηση σχετικής λέξης πχ Παθολόγος) και γεωγραφικό προσδιορισμό (πχ Χανιά, Κέντρο).
        o    Γεωγραφικό, όπου αξιοποιείται ο χάρτης της Κρήτης και η δυνατότητα του επισκέπτη να εντοπίσει με τη χρήση του κέρσορα (scroll in, scroll out) τη γεωγραφική θέση που τον ενδιαφέρει και φυσικά τους επαγγελματίες υγείας γύρω από αυτή.
    •    Παρουσίαση όλων των αποτελεσμάτων με βάση τη γεωγραφική απόσταση από το σημείο αναζήτησης, που μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκεκριμένο (πχ μια διεύθυνση, όπως Αθ. Τσακάλωφ 3, 71409, Ηράκλειο).
    •    Παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναζήτησης ταυτόχρονα σε κείμενο αλλά και σε χάρτη.
    •    Ανάπτυξη του συνόλου του περιεχομένου του site σε δύο γλώσσες και συγκεκριμένα: Ελληνικά και Αγγλικά.

Υπό ανάπτυξη είναι οι παρακάτω υπηρεσίες:
    •    Δυνατότητα άμεσου εντοπισμού του πλησιέστερου κατάλληλου επαγγελματία υγείας μέσα από το κινητό (smart phones) ή tablet (σχετικό Apps).
    •    Συνεχή και άμεση ενημέρωση της διαθεσιμότητας του επαγγελματία υγείας, μέσα από τα επικαιροποιημένα ωράρια εργασίας, εφημερίες κοκ
    •    Σχεδιασμός διαδρομής προς τον επιλεγμένο επαγγελματία υγείας από μια συγκεκριμένη αφετηρία, με εμφάνιση χώρων στάθμευσης, στάσεις λεωφορείων κοκ
    •    Ανάπτυξη του συνόλου του περιεχομένου του site σε πέντε γλώσσες και συγκεκριμένα: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα, Γαλλικά και Γερμανικά.
    •    Δυνατότητα εγγραφής ώστε να μπορεί να καταθέτει ερωτήματα αλλά και να δέχεται επικαιροποιημένες πληροφορίες στο κινητό ή και στο email του για θέματα υγείας που τον απασχολούν.   
    •    Ανάπτυξη «καταστημάτων» σε όλες τις πόλεις της Κρήτης με έμφαση την άμεση παροχή πληροφορίας (shop in the corner).  
    •    Ανάπτυξη γραμμής 24ώρης επικοινωνίας για εντοπισμό του πλησιέστερου σχετικού και διαθέσιμου επαγγελματία υγείας.